Moederdag, 't is nog lang, maar ik kan je hulp gebruiken

Pasen is net voorbij, het was een fijne drukke periode, ondanks de Coronacrisis. Nu blik ik al verder op het volgende feest dat er aan komt en waar leuke cadeautjes voor gezocht moeten worden, #moederdag. En daarvoor roep ik jouw hulp in!


Ik ga samenwerken met Heidi van Bar Vino uit onze #Popuppand105. Ik ga met haar pakketten uitwerken met haar heerlijke #wijn en mijn kommetjes voor snacks op tafel te zetten. Nu is mijn vraag aan jou: "Welke tekst zet ik er op?" Ik heb er een 10-tal. Dus de meest leuke woorden, slogans of ideeën komen er op.


Heb je een idee? Laat het me dan weten via messenger, mail (siskart.design@gmail.com)

of sms: 0473 53 37 98 voor 30 april. Vergeet je naam niet door te geven.


46 keer bekeken
 
  • Facebook
  • Instagram

©2019 by SiskArt. Proudly created with Wix.com