Laatste week in Pop Up Pand 105

In januari startte een leuk project! Ik ging mee instappen in een pop up. Na wat zoeken naar andere deelnemers, het maken van plannen en uitwerken van ideeën, konden we begin maart starten. Wat was het leuk!


Er werd over gesproken in Willebroek, de opening was helemaal geslaagd. We hadden met steun van de gemeente, een cool pand een leuke invulling gegeven. Tot 12 maart het verdikt kwam dat we moesten sluiten. 8 dagen waren we open geweest.


Sinds 12 mei zijn we weer open. Met verlenging, waarschijnlijk tot einde december. Maar daarvoor ga ik passen, om verschillende redenen. Ik heb naast SiskArt immers ook nog 3 eigen kinderen en een pleegkind rondlopen, een hubby. Plus, ik heb een toffe job waar ik geen afstand van wil nemen. Dus "I made up my mind" en besloot om einde mei mijn fysiek aanwezigheid te stoppen. Ik geef dan ook een korting van 25 % aan de bezoekers van Pop Up Pand 105 op mijn producten.


Maar... ik ben niet helemaal weg bij het pand! Ik kom er nog workshops geven voor kinderen en volwassenen. Dus wil je graag samen kaartjes maken, je eigen tas versieren of gewoon samen gezellig knutselen? Dan kan dat weer vanaf het toegelaten is.


Op mijn webshop (www.siskartdesign.com/winkel ) kan je nog steeds producten kopen, ook vanaf einde mei. Je kan ook nog steeds bestellen bij mij voor leuke originele cadeautjes. Dit kan via mail, telefoon of bericht va Whatsapp en Messenger.


Ik heb dankzij dit (korte) avontuur wel leuke vrienden bij. Mensen die positief in het leven staan, die vooruit willen, mee willen nadenken en er gewoon zijn voor jou als het even tegen steekt. Bedankt daarvoor!!

#friendsmade #siskart #daswillebroek #ondernemen #popup #popuppand105122 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven