Klaar voor de bubbelperiode?

Het wordt een raar eindejaar voor iedereen. Leg je familie in de watten met een gepersonaliseerd cadeau, een fles gin of een leuk kaartje.


Belangrijk!!

Bestel op tijd, want ik ga van 21 tot 28 december op vakantie. cadeautjes voor kerst kunnen op voorhand bij mij afgehaald worden. Voor nieuwjaar is er dan nog voldoende tijd voor na mijn vakantie.


Pre order voor de Rock and Roll gin en wenskaartjes


De Rock and Roll was een succes waardoor hij momenteel op is. Maar je kan hem alvast bestellen in pre-order. Net als de wenskaarten. Als ik voldoende bestellingen heb, dan bestel ik een nieuwe lading.

Dus wil je zeker zijn van jouw exemplaar? Bestel het dan in de webshop op www.siskartdesign.com/winkel.


De wenskaartjes kan je ook vinden in Het groene Hart in Willebroek en Den Distel in Tisselt.
Inspiratie nodig?

Kijk eens op de website www.siskartdesign.com/cadeaus en kijk eens welke standaardpakketten er zijn. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is afgeven!


Knutselkoffers voor creatieve en minder creatieve kinderen


Wist je dat ik ook knutselkoffers voor kinderen heb?

In het assortiment zit een keramiek, papier en 3d figuren knutselkoffer. Je kan dus kiezen voor elk soort thema en Siskart thuis achterna gaan.


Met de keramiekknutselkoffer krijg je een keramiek of porselein item, keramieken beeldjes, bijhorende stiften en een uitleg over de methode en handlettering om te versieren.

Met de papierenknutselkoffer krijg je verschillende activiteiten op papier cadeau waaronder zelf kerstkaartjes versieren.

Met de 3D figuren knutselkoffer krijg je enkele benodigdheden waaronder een stift, verf, een diertje of beeldje en kerstballen om thuis te versieren.


Wil je een persoonlijk kaartje op maat van jouw gezin en familie?

Ook dat kan! Je geeft jouw wens door, welk er op de voorkant mag en het aantal en ik zorg voor alles.Het mag al eens wat anders zijn dit jaar!


Twijfel niet en neem vandaag nog contact op met me!


Eindejaarsgroetjes van Siska

66 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De website stopt ermee

Op 20 augustus zal het de laatste dag zijn dat mijn site online staat. Via Facebook en Instagram blijf ik wel bereikbaar en kan je op de hoogte blijven van wat ik allemaal doe. Heb je geen Facebook of