Er komt een nieuw aanbod aan!

Samen met fotograaf en ontwerper Jo Vandermarliere (die ik beter leerde kennen in mijn avontuur bij de #popuppand105) en fotograaf Sarah De Keyser begin ik een nieuw aanbod voor alle mensen die een grote gebeurtenis in hun leven te wachten staat.

Hiervoor zoeken we nog een aantal mensen die mee willen werken aan de opstartfase.


Ben jij #zwanger en zoek je nog iemand die kaartjes met bijhorende attenties maakt? Of zoek je nog de perfecte uitnodigingen en attenties voor de #babyshower of de #babyborrel? Dat kan zowel in gewoon drukwerk als met foto van de baby of de bolle buik.
Of ga je trouwen en wil je de uitnodiging, tafeldecoratie, misboekje en de bedankjes op een unieke manier en dat allemaal in dezelfde stijl? Dan kan je bij ons terecht!


Wie zijn wij?Siska Briffa van SiskArt heeft een eigen tekenstijl ontwikkeld en werkt graag met oud porselein om er weer iets hips en uniek van te maken. Daarnaast kan ze goed mee nadenken over wat je wensen zijn en staat eventueel klaar als je hulp nodig hebt met onder andere de tafeldecoratie.


Jo Vandermarliere is fotograaf, maar daarnaast maakt hij ook het drukwerk en heeft ook een zeer creatief brein. Hij is aan de slag gegaan met een lasercutter en maakt nu alvast zeer leuke dingen in hout. (van menu's tot kaartjes, dino's tot sleutelhangers)


Sarah De Keyser is fotografe en maakt o.a. fantastische foto's van pasgeboren baby's (#newborn) of bolle buiken.

Indien je nog een #fotograaf zoekt voor je (trouw)feest dan kan je bij beiden aankloppen.


Heb je interesse om hieraan mee te werken? Wees er dan snel bij want deze zomer storten we op ons gezamenlijke avontuur. Contacteer ons via siskart.design@gmail.com of Facebook en Instagram


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De website stopt ermee

Op 20 augustus zal het de laatste dag zijn dat mijn site online staat. Via Facebook en Instagram blijf ik wel bereikbaar en kan je op de hoogte blijven van wat ik allemaal doe. Heb je geen Facebook of