Einde van het schooljaar is in zicht

Het is toch echt wel een raar schooljaar geweest! Wie had in september kunnen verwachten dat het schooljaar zo zou evolueren? Zowel kind, ouder als leerkrachten en directies hebben zich flexibel opgesteld de laatste maanden.


Van filmpjes met uitleg over rekensommen en creatieve challenges tot het zoeken van oplossingen voor al die maatregelen op school. Ze deden het toch maar. En dat verdient meer dan ooit een attentie. Laat jij graag de leerkracht van jouw kind weten dat je zijn/haar harde werk apprecieert? Leg die leerkracht dan in de watten met een persoonlijk geschenk.Bij mij kan je allerlei dingen verkrijgen: bloempotje, tas, kaartje, kader, kommetjes,... gevuld of ongevuld bv met pralines of koekjes. Voor elk budget is er wel iets! Stuur me een mailtje of een bericht via messenger of Whatsapp.


#dankuleerkracht #dankbaar #lesgevenintijdenvancorona #siskart #zeghetmetchocolade #zeghetmetbloemen

38 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De website stopt ermee

Op 20 augustus zal het de laatste dag zijn dat mijn site online staat. Via Facebook en Instagram blijf ik wel bereikbaar en kan je op de hoogte blijven van wat ik allemaal doe. Heb je geen Facebook of