De website stopt ermee

Op 20 augustus zal het de laatste dag zijn dat mijn site online staat. Via Facebook en Instagram blijf ik wel bereikbaar en kan je op de hoogte blijven van wat ik allemaal doe. Heb je geen Facebook of Instagram? Dan kan je me bereiken via Whatsapp of gsmnummer:0473 53 37 98.


Waarom stopt de site ermee?


Wie me kent zal weten dat ik een bezig bij ben. Naast SiskArt doe ik namelijk nog heel wat meer. Ik heb een gezinnetje met een mannetje en 3 kinders ( die steunden me onvoorwaardelijk waarvoor ik zeer dankbaar ben) die ook graag mijn aanwezigheid hebben. Ik werk voor de gemeente Willebroek, een job dat ik super graag doe. Daarnaast werk ik als freelancer voor Axudo, een bedrijf dat andere bedrijven wil aansporen aan duurzaam ondernemen te doen. Aangezien deze startup heel wat toekomstige opdrachten liggen heeft, wordt het daar ook alle hens aan dek.


Lijkt veel he? Maar wie me kent weet ook dat ik graag een goedgevulde agenda heb. En ja ja, (ook herkenbaar zeker?) ik bewaak mijn grenzen.


Maakt SiskArt dan niks meer?


Tuurlijk ga ik nog vanalles maken. Dus heb je een opdracht voor mij? Geen probleem! Contacteer me op siskart.design@gmail.com of 0473 53 37 98.


Heb je wat inspiratie nodig? Kijk dan op de Facebookpagina en Instagram van siskart.design


Waarvoor kan je bij SiskArt nog terecht?


Uitnodigingen, kaartjes, een gepersonaliseerd cadeau en in mindere mate workshops (of creatieve verjaardagsfeestjes). Dat laatste is niet mijn core business, maar wil je toch heel graag iets in groep doen voor volwassenen of kinderen (vb. verjaardagsfeestjes) ? Dan kan dat zeker!38 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven