0473533798

©2019 by SiskArt. Proudly created with Wix.com

SiskArt @ Pand 105

Vanaf 4 maart kan je terecht in de pop up Pand 105, August van Landeghemstraat 105 te Willebroek. Je kan mij er vinden, maar ook nog andere ondernemers. Ik som ze hieronder even op: 

The Tree, vrouwenkledij met hippe merken
T-shirtstreet met kledij met dialectwoorden of verwijzingen naar Willebroek

Bar Vino met biologische wijnen

Het Gezondheidshuisje met yoga, gezonde voeding, thee, Rainpharma

Fotograaf Jo waar je werken kan kopen, maar je ook kan laten fotograferen

Ellen met schilderijen die je kunt kopen

SiskArt (ik dus :) ) met eigen creaties, maar ook ecologische of artistieke cadeautjes en creatieve workshops

De eerste vrijdag van de maand zijn we altijd open tot 22u00 en valt er ook telkens iets te beleven. 

Of er zijn ook sporadische samenwerkingen en dan beleef je weer eens iets totaal uniek. 

Hieronder vind je de openingsuren: 

di: 10:00 - 12:30  - 13:30 -18:00
woe: 9:00 - 12:30  - 13:30 - 18:00

don en vrij: 10:00 - 12:30  -  13:30 - 18:00

zat: 10:00-18:00 doorlopend open

 

Tijdens het open atelier kom je binnen, neem je plaats aan de lange tafel en werk je na een korte instructie zelfstandig aan een eigen project. Om de twee weken veranderen we het thema. Je hoeft je niet in te schrijven. 

Vanaf 4 maart iedere woensdag en zaterdagvoormiddag tot 12u3 
Prijs 15 euro

Dit is jouw nieuwsartikel over design. Voeg een volledig artikel toe, een blogpost of een bericht met een leuke update over jezelf, jouw producten of jouw bedrijf. Gebruik deze ruimte om jouw klanten iets te leren over grafisch design, waardoor jij als expert overkomt op dit gebied.

Er worden maandelijks enkele workshops georganiseerd in verschillende leeftijdscategorieën.
Inschrijven kan je in de winkel of via mail: siskart.design@gmail.com

Kom hier te weten welke workshops er op de planning staan.

Dit is jouw nieuwsartikel over design. Voeg een volledig artikel, een blogpost of een bericht toe met een leuke update over jezelf, jouw diensten of jouw bedrijf. Gebruik deze ruimte om je klanten iets te leren over grafisch design en laat je expertise op dit gebied zien.

Onze services

Website design

Wanneer we een nieuw project aannemen, stoppen we niet voordat we de aard en de visie van het bedrijf door en door begrijpen. Dit stelt ons in staat om oplossingen voor Website design problemen te bieden die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn. Wij vinden het belangrijk om de ins en outs van onze klant en hun branche te leren kennen zodat we originele ideeën en oplossingen kunnen bedenken. Van het eerste concept tot het eindresultaat zal ons team er alles aan doen om uw visie tot leven te brengen.

Misty Slope
Misty Slope

Merkarchitectuur

Het team van SiskArt snapt hoe belangrijk het is voor klanten om een blijvende visuele impact te creëren. Onze strategische en creatieve experts doen er alles aan om de meest complexe uitdagingen op te lossen. Met eersteklas Merkarchitectuur kunnen we je helpen de concurrentie een stap voor te blijven.

Print ontwerp

Wanneer het aankomt op het maken van een blijvende indruk met Print ontwerp, is het belangrijk om de juiste combinatie van afbeeldingen, kleuren en animaties te gebruiken en daarmee een stijlvol en visueel aantrekkelijk design te creëren. We zijn zeer toegewijd aan zowel visuele kwaliteit als bruikbaarheid en daarom zorgen wij ervoor dat alle technische materialen die door ons zijn gemaakt voor uw Print ontwerp project een solide basis hebben.

Misty Slope