0473533798

©2019 by SiskArt. Proudly created with Wix.com

SiskArt @ Pand 105

Omwille van de Coronacrisis is de pop up momenteel gesloten. Enkel online kan je bij ieder van ons terecht. We hopen dat dit niet zo lang aanhoudt zodat jullie wel nog eens op bezoek kunnen komen. 

Wil je me graag steunen? Dat kan door een Willebroekbon aan te kopen: http://www.willebroek.be/nl/press/7088/steun-onze-willebroekse-handelaars-koop-een-cadeaubon.html


Door in de pop up samen te werken gebeurt er al eens een kruisbestuiving. We gaan dus samen aan de slag om er gezamenlijk leuke cadeautjes te kunnen aanbieden, te verzenden naar de persoon die volgens jou een cadeautje verdient. 

Wil je alvast een kaartje naar iemand sturen? Dat kan! Ik heb een aantal in de aanbieding 3 euro per stuk, 5 kopen is 1 gratis. Ik kan ook een persoonlijke boodschap schrijven en opsturen in jouw plaats! Kijk alvast even bij de foto's, daar zie je de kaartjes staan. 

 

Open Atelier

Iedere woensdag en zaterdagvoormiddag tot 12u30 
Prijs 15 euro

Tijdens het open atelier kom je binnen, neem je plaats aan de lange tafel en werk je na een korte instructie zelfstandig aan een eigen project. Om de twee weken veranderen we het thema. Je hoeft je niet in te schrijven.

Workshops

Kom hier te weten welke workshops er op de planning staan.

Er worden maandelijks enkele workshops georganiseerd in verschillende leeftijdscategorieën.
Inschrijven kan je in de winkel of via mail: siskart.design@gmail.com

Pop up Pand 105

Als de winkel weer open mag: 

Op woensdag en zaterdag in de voormiddag kan je mij er vinden, maar ik zit er niet alleen. Ik heb nog andere creatieve ondernemers rond mij. Ik som ze hieronder even op: 

The Tree, vrouwenkledij met hippe merken
T-shirtstreet met kledij met dialectwoorden of verwijzingen naar Willebroek

Bar Vino met biologische wijnen

Het Gezondheidshuisje met yoga, gezonde voeding, thee, Rainpharma

Fotograaf Jo waar je werken kan kopen, maar je ook kan laten fotograferen

Ellen met schilderijen die je kunt kopen

SiskArt (ik dus :) ) met eigen creaties, maar ook ecologische of artistieke cadeautjes en creatieve workshops

De eerste vrijdag van de maand zijn we altijd open tot 21u00 en valt er ook telkens iets te beleven. 

Of er zijn ook sporadische samenwerkingen en dan beleef je weer eens iets totaal uniek. 

Hieronder vind je de openingsuren: 

di: 10:00 -18:00
woe: 9:00 -18:00

don en vrij: 10:00 - 18:00

zat: 10:00-18:00 

Misty Slope
 

Onze services

Website design

Wanneer we een nieuw project aannemen, stoppen we niet voordat we de aard en de visie van het bedrijf door en door begrijpen. Dit stelt ons in staat om oplossingen voor Website design problemen te bieden die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn. Wij vinden het belangrijk om de ins en outs van onze klant en hun branche te leren kennen zodat we originele ideeën en oplossingen kunnen bedenken. Van het eerste concept tot het eindresultaat zal ons team er alles aan doen om uw visie tot leven te brengen.

Misty Slope
Misty Slope

Merkarchitectuur

Het team van SiskArt snapt hoe belangrijk het is voor klanten om een blijvende visuele impact te creëren. Onze strategische en creatieve experts doen er alles aan om de meest complexe uitdagingen op te lossen. Met eersteklas Merkarchitectuur kunnen we je helpen de concurrentie een stap voor te blijven.

Print ontwerp

Wanneer het aankomt op het maken van een blijvende indruk met Print ontwerp, is het belangrijk om de juiste combinatie van afbeeldingen, kleuren en animaties te gebruiken en daarmee een stijlvol en visueel aantrekkelijk design te creëren. We zijn zeer toegewijd aan zowel visuele kwaliteit als bruikbaarheid en daarom zorgen wij ervoor dat alle technische materialen die door ons zijn gemaakt voor uw Print ontwerp project een solide basis hebben.

Misty Slope