Privacy Policy

SiskArt staat stil bij je privacy

Over het algemeen kunt u onze site bezoeken zonder ons te vertellen wie u bent of enige informatie over uzelf te onthullen. Maar wat als u besluit contact met ons op te nemen? Het belangrijkste is dat we geen persoonlijke informatie over onze klanten verkopen, verhuren, uitlenen of overdragen aan derden. Uw persoonlijke gegevens worden beschermd volgens de toepasselijke wetgeving.


Welke gegevens houden we bij? 

naam, e-mailadres en verzendingsadres

Als u ons belt, houden we het nummer niet bij. 

Waarom worden uw gegevens gebruikt? 

Jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor een specifiek doel (en alleen maar voor dat doel) met volgende rechtsgronden:


Inschrijven voor vormingen

Ons hoofddoel bij de verwerking van uw persoonsgegevens bestaat erin u de gevraagde diensten of informatie te bezorgen.

Uw data zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan u de overeengekomen dienst te verstrekken.

Inschrijving op de nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden door SiskArt in een bestand opgenomen teneinde u te kunnen informeren over onze blog posts en e-mailcampagnes. Indien u achteraf toch beslist dat u geen dergelijke e-mails meer wil ontvangen, dan kan u zich van de distributielijst laten schrappen door de "unsubscribe"-link in de e-mail aan te klikken. Wij zullen uw persoonsgegevens dan onmiddellijk uit onze bestanden verwijderen.

Aankoop in de webshop: uw naam, adres en e-mailadres worden bijgehouden om het product te kunnen verzenden. 


Hoe lang worden je gegevens bijgehouden?

Persoonsgegevens worden bewaard zo lang dat nodig is om jou de dienst te verlenen die je zelf activeerde of waarvoor je toestemming gaf. Je persoonsgegevens worden maximaal tot 5 jaar na het laatste gebruik bijgehouden.

Automatische opslag van niet-persoonlijke gegevens

Tijdens een bezoek aan deze website worden automatisch gegevens opgeslagen over het gebruik van de website. Dit zijn enkel en alleen niet-persoonlijke en anonieme gegevens (je IP-adres wordt bijvoorbeeld niet bijgehouden). We analyseren die informatie met Google Analytics (lees het privacybeleid van Google en Google Analytics voor meer info) om onze website te kunnen verbeteren, er wordt echter geen persoonlijke informatie bijgehouden of doorgegeven aan Google en aan andere derden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Dit gebeurt anoniem. Lees hierover meer in ons cookiebeleid.

Kort samengevat: functionele cookies laten onze website beter werken, analytische cookies vertellen ons iets over hoe de website wordt gebruikt. Er worden hierbij geen persoonsgegevens verzameld of doorgegeven. De cookies worden niet gebruikt voor marketing of reclame.

Je kan cookies uit- en inschakelen in je browserinstellingen en ook wissen.

Als het misgaat …

We springen zo zorgvuldig mogelijk om met jouw persoonsgegevens en houden die beveiligd bij. Gaat er toch iets mis, dan zullen we jou zo snel mogelijk op de hoogte brengen en er alles aan doen om de schade te beperken.

Het verspreid geraken van jouw persoonsgegevens door gegevensdiefstal of datalekken kan geen aanleiding geven tot schadeclaims ten aanzien van ons.

SiskArt kan deze Privacy Policy van tijd tot tijd wijzigen. Wij raden u dan ook aan om de SiskArt Privacy Policy na te lezen telkens u ons persoonsgegevens verstrekt via onze website. Door contact op te nemen met SiskArt via het e-mailadres siskart.design@gmail.com, kan u steeds uw persoonsgegevens bij ons opvragen en/of verbeteren of uit ons bestand laten verwijderen.

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent onze Privacy Policy, aarzel niet ons te contacteren op siskart.design@gmail.com of via het nummer 0473533798. U beschikt eveneens over het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Privacy Commissie: Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel +32(0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail: commission@privacycommission.be 

 
  • Facebook
  • Instagram

©2019 by SiskArt. Proudly created with Wix.com