The Kakapo Gin

Ambachtelijk, biologisch en Belgisch

Deze gin is niet alleen ambachtelijk biologisch en Belgisch.

Nee, hij is ook heerlijk.!

Dit is geen standaard recept., dat zal je zo merken als je hem hebt uitgeschonken in je glas.; Dus geniet ervan met een simpele tonic of maak er een speciale mix van met een receptje.


Kakapo?


Ik koos ervoor om deze gin uit te brengen onder de naam

'The Kakapo Gin'.


Ken je de Kakapo?

De Kakapo is een soort papegaai die in Nieuw- Zeeland leeft. Hij kan niet vliegen, omdat hij nooit echte vijanden had. Nu is echter zijn territorium bedreigd door het verdwijnen van de bossen en belandde hij op de lijst van met uitsterven bedreigde diersoort.

Er zijn nog maar 200 exemplaren over.


Met "The Kakapo Gin" willen we dus ook deze vogel. onder de aandacht brengen.Smaakt deze Gin jou? Deel je ervaringen dan op de sociale media met #thekakapogin en #SiskArt

Rock and Roll

Wanneer je deze gin drinkt heb je genoeg aan een basis tonic. Hij is immers voldoende gekruid. De smaak en geur brengt jou helemaal terug naar jouw laatste boswandeling. Dat komt door de toevoeging van gember, limoen en dennennaalden. Een lekkere frisse gin dus.

€45 per fles van 500 ml
€54 ingepakt als geschenk

Cosy

De smaak van deze gin brengt je naar een warm haardvuur. Door de rooibosthee heeft hij een mooie kleur, maar ook die warme smaak. Andere kruiden zijn: sinaasappel, kaneel en kruidnagel. Perfect als winterdrank dus.

€48 euro per fles van 500 ml
€54 euro ingepakt als geschenk 

 

Eindejaarscadeautjes

lokaal -ambachtelijk - duurzaam

De eindejaarsperiode komt er weer aan. Dit jaar is het wel een heel raar jaar geweest en de komende maanden zal dat ook wel zo blijven. Wil jij je geliefden toch graag verwennen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zoek voor de cadeautjes altijd naar producten die perfect passen bij die van mij. Liefst ook met de 3 codewoorden: ambachtelijk, duurzaam en lokaal.Hou deze pagina in de gaten voor updates want komende weken komen hier nog heerlijke cadeautjes bij aan kleine prijzen. Ze zijn te koop in de webshop. 

Unieke eindejaarswens

Geef dit jaar een unieke wens

Het mag al eens iets anders zijn. Naast een kaartje zit hierin ook een gepersonaliseerde kerstbal. Kies de kleur en de tekst of naam die er op mag komen. 
Prijs: €12,5

20201029_112503_edited.jpg
20201101_155155_edited.jpg

Bee- Youtiful Winter

Geef een rustmoment cadeau

Voor deze box werk ik samen met enkele andere ondernemers. Wat zit er zoal in? 

Plaatselijke en ambachtelijke honing van "Honing uit de tuin" uit Willebroek, 'Homemade' havermoutkoekjes van Manuella's Homecooking uit Beveren, 'Haardvuur' thee van Carlos Koffie uit Baasrode, een bijenzeepje met havermout en Lavendel van de start-up Lukse en een geupcycled tasje van mezelf, SiskArt. Dit is feestelijk ingepakt. 

€37,5

wenskaarten

6 kaarten en omslagen

Deze kaarten zijn door mij ontworpen. Je kan verschillende pakketten vinden in de webshop. Later volgen er nog dus hou de webshop zeker in de gaten.


€12,5

20201030_160953_edited.jpg
 
Kunst en knutselen

Kinderknutselboxen

Gun jezelf wat vrije tijd en laat jouw kind creatief bezig zijn!

Zoek je inspiratie om je kind bezig te houden? Ik stelde hieronder een aantal pakketten samen die kunnen variëren van thema naargelang het seizoen. De rubriek blijft echter wel hetzelfde. Deze box komt bij je toe wanneer jij wilt. Bestel hem via de webshop, geef daar ook even de leeftijd en geslacht op van je kind. Interesse in de workshops of een creatief verjaardagsfeestje? Eenmaal corona uit het land is, maak ik graag tijd om weer creatieve kinderen te entertainen. 

 

In deze doos zitten een aantal stukken keramiek en/of porselein en porseleinstiften. Aan de hand van instructies kan jouw kind deze items versieren. Vanaf 8 jaar kunnen ze dit zelfstandig. Maar als je mee wilt helpen kunnen kleutertjes dit ook al. Na het bakken kan dit perfect als cadeautje afgegeven worden aan oma, opa, meter of peter. Een beetje SiskArt achterna dus met deze doos.

In dit pakket heb je naast gekleurd papier, glitterpapier, versiering, ook enkele knutselactiviteiten die tot mooie resultaten kunnen leiden. Er zit voor elke activiteit een instructie bij dus kan je kind gerust alleen aan de slag. Maar evengoed kan hier een kleutertje samen met jou aan de slag. Een leuk weetje: je kunt de doos ook versieren.

Ik kan me voorstellen dat deze doos een beetje meer concrete info nodig heeft. In deze box zitten leuke papieren 3D figuren, acrylverf en metallicstiften om te versieren. Het enige dat je nog nodig hebt is vernis, maar als je wil kan je dat ook bestellen (zet dit mee bij de opmerkingen +€ 7.7) Ben je benieuwd wat je kind ongeveer kan verwachten? Kijk dan even bij mijn foto's. Die diertjes die ik beschilderd en versierd heb, kan jouw kind nadoen. :)  Ongelooflijk leuk, vinden mijn kinderen toch ook alleszins.

In deze box ligt de focus op kerst. Er zitten materialen bij voor minimum 4 knutselmomenten. Er zitten altijd wat losse dingetjes in, dus kan je kind naar hartelust verder knutselen tot de doos leeg is. Een leuk weetje: de doos kan ook versierd worden.

Dit is een grote doos met de focus op kerst en jouw kind kan hier zeker 7 keer mee knutselen, maar er zitten nog extraatjes bij dus kan je kind er gerust uren langer mee verder doen. Goed dus voor creatieve bijen!

geschenkmanden

2 koffietassen en pot

35 euro

De mand bevat 2 gepersonaliseerde tassen en geüpcyclede pot. Ontvang deze mooi versierd en ingepakt met een bijhorend kaartje. Dit geschenk wordt in (groot) Willebroek aan huis gebracht.

Koffie- of theepakket

45 euro

Dit pakket bevat 2 gepersonaliseerde koffietassen, een geüpcyclede thee- of koffiepot en een bijhorend kaartje. Ga je voor een theepakket? Dan zit er ook een doosje speciale thee bij en een pakje koekjes of chocolade. Bij het koffiepakket zit een zakje Fairtrade koffie en een pakje koekjes of chocolade. Dit geschenk wordt in (groot) Willebroek aan huis gebracht.

Luxe pakket

70 euro

Met deze mand krijg je alles dat nodig is voor een zalige koffie- of theepauze. (incl. kaartje, 2 gepersonaliseerde tassen en een geüpcyclede pot) In (groot) Willebroek wordt hij ook aan huis gebracht.

 
  • Facebook
  • Instagram

©2019 by SiskArt. Proudly created with Wix.com